2011. július 30., szombat

Kelecsényi László: Szerelmünk, Szigliget - Jelenlegi ára: 4 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szerelmünk, SzigligetA könyv listaára: 4900 Ft. Leírás:
Az Ünnepi Könyvhétre időzített kötet a Balaton északnyugati öblében megbúvó, virágzó falucska, Szigliget csodálatos természeti adottságaiban, történelmi emlékeiben dúskál, és a hozzá kötődő, az alkotóházában időző szellemi nagyságaink ihletett műveiből válogat. A szerkesztő, Kelecsényi László három nagyobb egységre osztva a gazdag irodalmi anyagot, először a hely szellemét idézi meg helytörténészek, építészek, néprajzban és történelemben jártasak (Szerelmey Miklós, Hunfalvy János, Eötvös Károly, Jókai Mór, Lipták Gábor stb. ) és nem utolsó sorban híres festőink (Ligeti Antal, Brodszky Sándor) segítségével. A harmadik részben amely a genius loci megfordításaként a szellem helye címet viseli, a híres szigligeti alkotóház legendakincséből kapunk bő (valószínűleg a következő kötetekben tovább bővülő) válogatást, míg e két rész között a költőké a szó (Költők hangján): Somlyó György, Pilinszky János, Nemes Nagy Ágnes, Nagy László, Zelk Zoltán, s még a felét sem említettük azoknak a nagyszerű költőknek, akiknek neve egybeforrt a kortárs magyar irodalommal. A fenséges környezethez méltó verseikben éneklik meg a hajdani Esterházy-kastély és a környező dombok, tanúhegyek és természetesen a tó szépségét. A mindvégig igényes, sokszor lírai fotókkal, archív felvételekkel, metszetekkel, festményreprodukciókkal ékített kiadvány a bemutatott táj és irodalmunk páratlan találkozása is egyben. ISBN: 963-346-678-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 265 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:56
. Kelecsényi László: Szerelmünk, Szigliget - Jelenlegi ára: 4 265 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése